Despre serviciile noastre

 • responsabilitate

  Obiectivul dvs. este responsabilitatea noastra pe tot parcursul de implementare a realizarii proiectului.

 • comunicatii

  Lucram direct cu clientul fara nici un tert.
  Suntem cunoscuti cum ca comunicam excelente si rapid.
  Ne implicam icu aspectele legate de documentare, cum ar fi siguranta, contractele legale samd...

 • sfaturi gratuite

  Sfaturi noastre sunt gratuite. In planificarea unei amenajari a biroului, renovarea comerciala sau construirea casei traditionale ne propunem sa cream un mediu inspirator si imaginativ.

 • buget

  Nu este vorba numai de a face locul de munca un loc mai luminos, ci de motivarea si angajamentul fortei de munca, ceea ce poate contribui la îmbunatatirea performantei si a eficientei.
  Avem un serviciu complet de proiectare, furnizare si instalare.
  Ve-ti avea un punct de contact care va va gestiona proiectul de la conceptie pana la finalizare, aducandu-l la timp si in limitele bugetului.

 • serviciu clienti

  Serviciul nostru de relatii cu clientii este impresionant, ne ocupam de fiecare detaliu, astfel incat sa ajungeti la un birou de calitate care sa fie potrivit pentru succes. Serviciul de renovare a birourilor este la un standard ridicat de manopera.

 • administrare

  I.E.I. ofera clientilor din Bucuresti si nu numai, servicii de management al proiectelor pentru constructii. Compania are multi ani de experienta in domeniul managementului proiectelor de constructii si instalarea de circuite electrice.

 • expertiza

  Afacerea urmareste sa furnizeze persoanelor fizice sau juridice un serviciu de management si de instalare al proiectelor de constructie, va fi intr-un mod profesionist si are expertiza pentru a lucra la timp si la buget. Experienta echipei asigura clientilor sa obtina serviciul de care au nevoie, indiferent daca se ocupa de renovarea, instalare sau constructie.

  Serviciul este destinat sa va indeplineasca obiectivele de timp si de buget de fiecare data.

 • de incredere

  Afacerea produce un management fiabil al proiectelor de constructii si o instalare de mare precizie, care este adaptat nevoilor individuale ale proiectelor si gestionat conform cerintelor.

  Serviciul este profesional, fiabil si solid, facandu-l potrivit pentru toate necesitatile din domeniul constructiilor si este disponibil in toata zona Bucurestiului si imrejurimi.

 • conectati

  Afacerea este condusa de L. Vasile, fiind de multi ani conectat de industria de management al proiectelor de constructii.

  A lucrat anterior pentru multe companii mari de constructii de cladiri mici si mari din Bucuresti/Romania, este mai mult decat calificat si are multi ani de experienta pentru a oferi cele mai bune servicii pentru a indeplini criteriile necesare finalizarii proiectelor.